QUi SOM

qui-som
Camí de sabors

El Carreter

Entre Dénia i La Xara, cap a Xàbia i Jesús Pobre per la vora del Montgó, es troba el nostre paratge. Durant el dia, els llauradors de la zona solien passar a prendre’s alguna cosa sense baixar del carro o a lloms de l’albarda.

Hui en dia El Carreter és un espai dissenyat per a tornar a reviure aquells rituals. Productes de proximitat, que evoquen frescor, qualitat. El sabor de la terra, eixe toc del Mediterrani que combinen amb la creativitat de la nova cuina en un entorn únic. Ara amb calma, gaudint de cada detall, de cada plat, de l’experiència, per un camí de sabors.

Sabem que estimes la bona cuina, per això hem posat tots els nostres coneixements al teu servei perquè se’t disparen tots els sentits. Sempre hi ha un motiu per a celebrar la bona vida. 

celebrEM la vida

Els orígens

La història de El Carreter es remunta a fa molts, molts anys. Eren aquells dies d’estiu plens de rituals.

Els grans treballant a la pansa, eixe raïm secat al sol que durant el s. XIX ompliria les taules de mig món amb la seua dolçor.

Els xiquets i xiquetes jugant entre canyissets mentre es feia la vendímia.

Els llauradors que tenien carro, anant amb els cabassos de la terra al riurau. I els qui no, carregant-los amb la força de l’ase o el matxo.

I del riurau als magatzems i a embarcar cap al port de Dénia, passant per la Venta de Posa, anava el carreter.

foto-entrada
Close
Close